Over mij

Al sinds ik me kan herinneren hebben dieren een enorme aantrekkingskracht op mij. Van jongs af aan was mijn liefde voor dieren groot, niet wetende dat zij later in mijn leven een grote rol zouden gaan spelen.

Er zijn al heel wat prachtige dieren in mijn leven op mijn pad gekomen. Èèn van die dieren was Basil. Basil was een paard met een behoorlijk traumatisch verleden. Gaande weg was hij het vertrouwen in zichzelf, de omgeving maar vooral mensen helemaal verloren. Door hem de tijd te geven, zijn grenzen te respecteren, veel aan te raken, aaien en hem in zijn waarde laten werd hij binnen no-time een paard wat in mijn binnenzak kroop en zijn angsten en stress achter zich kon laten.

Dit voelde goed…..MEER dan goed en ik ontdekte dat wat mijn doel is in dit leven. Dieren helpen helen door, energie door het dier laten stromen doormiddel van mijn handen.

Ik ben mij gaan verdiepen in het energetisch behandelen van dieren en ben een opleiding gaan volgen. Inmiddels ben ik daarvoor geslaagd en heb ik praktijk ervaring op gedaan bij verschillende dieren.

Niet alleen dieren met traumas of stress kunnen op deze manier geholpen worden maar ook dieren met een ziekte of blessure kan ik helpen om het genezing proces te bevorderen.

*Let op! Een energetische behandeling is gèèn vervanging van de behandeling van je dierenarts!

Ik kijk er naar uit om veel dieren op deze manier te helpen!

Groetjes Jenny van Os.


Basil