Reacties van klanten

Aukje.

Ik ken Jenny al heel lang, maar heb eigenlijk nooit geweten wat ze kon met dieren. Tot de dag dat ik een berichtje plaatste op facebook, dat ik zou blijven proberen mijn paard er boven op te krijgen. Ze had op dat moment een hele zware bloed vergiftiging en dreigde op te geven. Jenny nam gelijk contact op met mij om te vragen wat er allemaal aan de hand was met mijn paardje.
Na het contact is mijn paard gaan eten en knapte ze langzaam op. De vrijdag erop kwam Jenny langs bij Aukje. Normaal is ze echt best een pittige dame, maar nu was ze heel erg zenn en liet ze alles toe, zo bijzonder. Nadat ze behandelt was is Jenny nog een keer geweest om te behandelen en ik zag mijn paard opknappen!
Zelf heb ik er ook ontzettend veel van geleerd. Niet alleen over mij en mijn paard, maar ook over mijzelf.


Dank je wel Jenny

Aukje

Project Pablo.

Bij ons op stal waar Jenny ook was, stond ik met Pablo aan de hand wat te praten met wat mensen. Pablo had het niet zo met vreemden maar merkte dat hij naar Jenny toe trok en contact met haar zocht. Ik had Pablo gevonden op Marktplaats als zijnde een “project”of weide maatje. Een project was het! Hij was zo verschrikkelijk bang van alles! Gewoon een deken op doen of opzadelen dat ging gewoon niet. Zijn vertrouwen in de mens was zo geschaad ik zag alleen angst en spanning. Na een aantal maanden ging het wel wat beter maar er bleven veel spanningen en wantrouwen in andere mensen. Totdat ik Jenny ontmoette..

Ik vroeg of ze Pablo zou kunnen helpen en dat deed ze! Waar ik me zorgen over maakte is dat Jenny Pablo wilde aanraken want dat liet hij niet zomaar toe bij een vreemde. Tot mijn verbazing liet hij de aanraking van de energetische behandeling toe en onderging zonder problemen de behandeling. Pablo was een ander paard geworden, hij was zo rustig en helemaal zen. Zelf werd ik er erg emotioneel van want er viel zo een grote last van mijn schouders! Pablo heeft mij voor een deel niet meer nodig om zijn angsten te verwerken want dat kan hij nu zelf! Ik kan normaal opstijgen hij is niet meer bang voor zijn zadel en dekens, we rijden normaal in de bak zelfs andere mensen kunnen nu op Pablo rijden! En dat allemaal dankzij Jenny! Ongelofelijk wat Jenny voor Pablo heeft gedaan!

Angela Ligtvoet.

Pablo


Aukje

Ik ken Jenny al heel lang, maar heb eigenlijk nooit geweten wat ze kon met dieren. Tot de dag dat ik een berichtje plaatste op facebook, dat ik zou blijven proberen mijn paard er boven op te krijgen. Ze had op dat moment een hele zware bloedvergiftiging en dreigde op te geven. Jenny nam gelijk contact op met mij om te vragen wat er allemaal aan de hand was met mijn paardje.
Na het contact is mijn paard gaan eten en knapte ze langzaam op. De vrijdag erop kwam Jenny langs bij Aukje. Normaal is ze echt best een pittige dame, maar nu was ze heel erg zenn en liet ze alles toe, zo bijzonder. Nadat ze behandelt was is Jenny nog een keer geweest om te behandelen en ik zag mijn paard opknappen!
Zelf heb ik er ook ontzettend veel van geleerd. Niet alleen over mij en mijn paard, maar ook over mijzelf.
Dank je wel Jenny